Внутрішньо переміщені особи Полтавської та сусідніх громад мають змогу отримати ваучери на медичні послуги

Надрукувати

У межах діяльності Координаційного центру підтримки цивільного населення та співпраці з донорськими організаціями, внутрішньо переміщені особи можуть отримати безкоштовні ваучери від БО «Світло надії» на проходження огляду та отримання медичних послуг у медцентрах «Мій лікар» в Полтаві.

Ваучер передбачає можливість покриття витрат на медичне обслуговування на суму до 1000 гривень на одну особу, яка має статус ВПО та фактично проживає у Полтавській та сусідніх територіальних громадах (Великорублівська, Решетилівська, Диканська, Новоселівська, Коломацька, Терешківська, Щербанівська, Мачухівська).

Для отримання ваучера необхідно заповнити он-лайн заявку за посиланням https://forms.gle/TDT4Eeet257GUDqA9

Ваучер не підлягає перепродажу та передачі іншим особам, може бути використаний виключно внутрішньо переміщеною особою, яка його отримала.

При отриманні ваучера, особа має підтвердити дані заповнені в зазначеній заявці, а також пред’явити:

- документи, які підтверджують особу (паспорт);

- дійсну довідку про взяття на облік в ЄІБДпроВПО (довідка про статус ВПО)- копія або в електронному вигляді через додаток Дія.

Після заповнення заявки, з Вами сконтактують представники профільного управління Полтавської ОВА для уточнення даних і подальшої передачі ваучерів.

Кількість ваучерів обмежена та буде передана особам у порядку черговості.