Помічник ветерана: на Полтавщині триває реєстрація кандидатів

Надрукувати

На Полтавщині триває реєстрація охочих стати помічником ветерана. Заявки приймають через портал е-Ветеран. Участь у конкурсі можуть взяти ветерани, члени їхніх родин, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, захисників і захисниць України.


Про це повідомив начальник ОВА Філіп Пронін.
«Проєкт базується на принципі «рівний-рівному». Це ініціатива для ветеранів та членів їхніх родин, які готові допомогти іншим ветеранам легко та гідно пройти шлях переходу від військової служби до цивільного життя, отримати послуги та пільги, які заслужено гарантовані їм державою», – сказав Філіп Пронін. 
Після конкурсного відбору заяв та співбесіди успішні кандидати проходитимуть спеціалізоване навчання і будуть працевлаштовані у сервісних офісах у справах ветеранів у територіальних громадах Полтавської області, які беруть участь у проєкті.
Наразі проєкт стартував у 10 громадах області: Полтавській, Решетилівській, Кобеляцькій, Миргродській, Глобинській,  Кременчуцькій, Лубенській, Пирятинській, Котелевській та Шишацькій. Із нового року масштабується на всі громади.
Лінія інформаційної підтримки на Полтавщині – Управління у справах реінтеграції, соціального захисту ветеранів та внутрішньо переміщених осіб Полтавської облвійськадміністрації – (0532) 56-27-33.