Допомога воїнам, відкриття ЦНАП та створення робочої групи «Прозорість і підзвітність» – Дмитро Лунін підбив підсумки тижня

Надрукувати

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін традиційно підбив підсумки тижня в недільному дайджесті.

«Цього тижня ворожа ракета вибухнула в Миргородському районі. Пошкоджено девʼять приватних будинків. На щастя, постраждалих немає», – розповів Дмитро Лунін.

За його словами, захисникам і захисницям передали ще два кросовери. Автівки використовуватимуть для виконання бойових завдань.

Також в області відкрили два Центри ветеранського розвитку.

Навчальні заклади Полтавщини отримали ще 10 нових шкільних автобусів.

Крім того, область отримала чергову партію генераторів від міжнародних партнерів.

Аграрії збирають урожай. Кукурудзу і цукровий буряк, завершують сою й соняшник.

«У Щербанівській громаді відкрили ЦНАП. Він працює у будівлі Регіонального сервісного центру МВС. Кошти на ремонт і обладнання виділила сільська рада. Це понад 2 млн грн», – зауважив начальник ПОВА.

Ветеран війни з Кобеляк отримав державну підтримку для розвитку власної справи.

«При ОВА створюємо робочу групу «Прозорість і підзвітність». Провели першу нараду з представниками правоохоронних структур області, РВА, органів місцевого самоврядування. Розглянули першочергові завдання», – додав Дмитро Лунін.

У межах проєкту «Пліч-о-пліч» у Правдиному відновили вже 17 домогосподарств.

Також начальник ОВА разом з очільником ДСНС Полтавщини Володимиром Салогубом розповіли журналістам про роботу пунктів незламності в області.

Окрім того, в Полтаві провели обласний чемпіонат із боксу, який зібрав 130 спортсменів.