Previous Next

«Римовані пазли» лунали у дворику Краєзнавчого музею

Надрукувати

У межах Універсальної книжкової виставки-ярмарку «ПОШУК» у дворику Краєзнавчого музею імені Василя Кричевського поетеса Тетяна Бабенко (#ТаняПише) знайомила полтавців зі своїми творами.

«Я надзвичайно радію тому, що в Полтаві відроджуються різноманітні культурні заходи. Для мене поділитися своєю творчістю завжди приємно. Це дозволити собі і своїм слухачам відчувати та прожити різні емоції», – говорить Тетяна Бабенко.

У поезіях авторки поєднано непересічне і буденне, особисте і загальнолюдське, соціально схвалене і нецензурне, старе і нове. Все це різноманіття дбайливо зібране та перетворене на цілісну картину.

«Сьогодні будуть різні матеріали: і ті, які увійшли до збірки, і ті, яких там немає. Основний меседж – життя многогранне. Зокрема ті ж «Римовані пазли». Наше життя не складається тільки з війни чи тільки з любові, чи з роботи, чи з дітей. Ми маємо жонглювати цими емоціями, щоб отримати красиве панно», – зазначає Тетяна Бабенко.

У дворику Краєзнавчого музею були вірші й розмови, сльози й усмішки. Присутні заряджалися одне від одного енергією, аби далі невпинно наближати Перемогу.