Previous Next

У Полтаві відбулася презентація першої онлайн-радіостанції аудіокниг в Україні «SLÚHAVKA»

Надрукувати

У межах Універсальної книжкової виставки-ярмарку «ПОШУК» сьогодні у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.І.П.Котляревського відбулася презентація проєкту «SLÚHAVKA».

«Метою проєкту є популяризація української книги на внутрішньому та зовнішньому аудіоринках, а також диджиталізація друкованих видань, шляхом виготовлення аудіоверсій без скорочень чи адаптації. Адже це сприяє лише більшій зацікавленості загалу до українського літературного продукту та українських авторів», – розповіла співзасновниця та головна редакторка проєкту Вікторія Ділай.

До створення проєкту з аудіокнигами редакторку спільно з іншими засновниками – Євгеном Москаленком, Віталієм Микитенком та Сергієм Бойком – спонукала нестача в мережі якісного книжкового аудіоконтенту, який не порушує авторських прав.

Увесь матеріал для мовлення професійно створюється на партнерській київській професійній студії звукозапису у високій якості, клієнтами якої є зірки українського шоу-бізнесу.

Команда «SLÚHAVKA» – це професійні редактори, диктори, актори дубляжу, звукорежисери, графічні дизайнери, піарники та креативники.

Офіційним голосом радіостанції є Заслужена артистка України, теле/радіо ведуча Анна Заклецька.

Слухачів очікує ексклюзивний контент: огляди книг, літературні передачі, інтерв’ю з авторами, дитяча рубрика, аудіокниги сучасних письменників.
Для авторів доступні послуги з ротації аудіокниг, медіа-підтримка та інформаційне партнерство.

Спільно з партнерами доступні послуги з професійного виготовлення аудіокниг, що відповідає всім максимальним стандартам якості, дистрибуції аудіокниг по Україні та світу з подальшим отриманням роялті, юридичної консультації та супроводу проєкту, захисту інтелектуальної власності.

«SLÚHAVKA» в Instagram – https://www.instagram.com/radiosluhavka/
«SLÚHAVKA» Facebook – https://www.facebook.com/sluhavkaradio