Previous Next

Триває прийом заявок на Третю Національну премію «MEDIA etc.»

Надрукувати

З 18 лютого 2019 року стартувала Третя Національна премія «MEDIA etc.», яка проводиться для фахових медівників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва. «MEDIA etc.» (http://mediaetc.org/) ініційовано та започатковано громадськими  організаціями «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо».

До участі запрошуються журналісти, котрі займаються професійною діяльністю у штаті чи поза штатом вітчизняних друкованих видань, телеканалів, радіостудій та інтернет-видань, а також незалежні журналісти, фрілансери, блогери, студенти факультетів журналістики та/або економіки вищих навчальних закладів.

Для подання роботи на конкурс автор надсилає електронну заяву на електронну адресу оргкомітету: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Роботи приймаються до 18 березня 2019 року. Детальніша інформація за телефоном: 067 539 00 27.