Представники ОДА відвідали структури НАТО у Брюсселі

Надрукувати

Центр інформації та документації НАТО в Україні за підтримки Міністерства інформаційної політики України організував ознайомчий візит керівників прес-служб та підрозділів інформаційної політики обласних державних адміністрацій до офіційних інституцій Організації Північноатлантичного договору у Брюсселі (Королівство Бельгія).

Зокрема, відбулися зустрічі з посадовцями в штаб-квартирі НАТО та центральному штабі збройних сил Альянсу в Європі, а також з керівництвом представництв України при Європейському Союзі та при НАТО.

Основна увага під час зустрічей приділялася військовій агресії Росії щодо України та інших країн, гібридним загрозам, інформаційній війні та засобам протидії дезінформації, впровадженню та розвитку стратегічних комунікацій, європейській та євроатлантичній інтеграції України, інформуванню громадськості про відповідні процеси.

Іноземні колеги запевнили в рішучості позицій країн-членів та офіційних структур НАТО в підтримці України в протидії посяганням Росії на територіальну цілісність та суверенітет нашої країни.

За матеріалами офіційного веб-сайту Міністерства інформаційної політики України