Previous Next

У вересні 593 жителі Полтавщини отримають допомогу з обласного бюджету

Надрукувати

В обласній військовій адміністрації відбулося чергове засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги населенню з обласного бюджету. Розглянули звернення громадян і прийняли рішення щодо надання матеріальної допомоги 593 людям.

Зокрема 68 сімʼям загиблих військових нададуть допомогу на більше ніж 3 млн грн. 112 військовослужбовцям, які отримали поранення, буде виплачено від 5 до 20 тисяч гривень залежно від ступеня тяжкості захворювання (загальна сума – 920 тисяч гривень).

Цього місяця допомогу з обласного бюджету також отримають шість родин із Рокитного Кременчуцького району, житлові будинки яких зруйновано чи пошкоджено внаслідок збройної агресії росії.

Також на комісії позитивно розглянули заяви 138 мешканців області щодо виплати допомоги на лікування, зокрема й онкозахворювань, для 144 дорослих і 2 дітей, оздоровлення 4 ліквідаторів ЧАЕС. Серед звернень і документи 4 переселенців, яким нададуть виплати на лікування онкозахворювань на 21 тисячу гривень.

Крім того, 4 жителі Полтавської області, які у вересні та жовтні святкуватимуть 100-річний ювілей, отримають з обласного бюджету одноразову матеріальну допомогу в сумі 2000 гривень.