Previous Next

Службі судової охорони Полтавщини – чотири роки

Надрукувати

В обласному центрі відбулися урочистості з нагоди дня створення Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області.

Участь у заході взяли заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко, перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, начальник Полтавської районної військової адміністрації Дмитро Романов.

«Щоденно ви підтримуєте громадський порядок у судах, особисту безпеку працівників суду та учасників судового процесу. Забезпечуєте охорону органів і установ системи правосуддя. Співпрацюєте з правоохоронними органами задля виявлення та реагування на можливі загрози. З 24 лютого маєте подвійну відповідальність при виконанні службових обов’язків і захисту нашої держави. Дякуємо вам за високий професіоналізм», – сказав Ігор Панченко.

Особовому складу управління вручили нагороди та присвоїли чергові знання.

«Територіальне управління судової охорони у Полтавській області – відносно молода структура. Але за чотири роки вона довела ефективність і спроможність, задовольняючи запит суспільства на справедливість. Як і в перший день, так і сьогодні працівники управління відстоюють незалежність і наближають перемогу», – сказав Дмитро Романов.

За словами начальника Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області полковника Олександра Аленіна, його підлеглі завжди на варті, відповідально виконують функції державного забезпечення з охорони суддів, дотримання громадського порядку під час проведення судових засідань, здійснення пропускного режиму до органів та установ системи правосуддя.