З міркувань безпеки цьогорічний Всеукраїнський забіг “Шаную Воїнів, біжу за Героїв України” проходитиме лише в онлайн форматі

Надрукувати

Щорічний Всеукраїнський забіг “Шаную Воїнів, біжу за Героїв України”, який проводиться за сприяння Міністерства у справах ветеранів України до Дня пам'яті Захисників України (29 серпня), цьогоріч проходитиме виключно в онлайн форматі.

Таке рішення прийнято організаційним комітетом забігу з огляду на важливість забезпечення безпеки учасників та дотримання безпекових рекомендацій.

Цього року до участі у забігу “Шаную Воїнів, біжу за Героїв України” зареєструвалась рекордна кількість бажаючих вшанувати пам'ять наших Захисників і Захисниць.

Ми розуміємо, наскільки важливим є збиратися разом для вшанування наших Героїв, тому ми пропонуємо долучитися до створення незабутнього віртуального досвіду забігу. Ви зможете приєднатися до забігу з будь-якого куточка світу, дотримуючись необхідних заходів безпеки.

Як це зробити

Оберіть маршрут. Виберіть місце для свого забігу. Це може бути ваш локальний парк, навколишні вулиці чи навіть бігова доріжка. Традиційно передбачено три дистанції:  2, 5 та 10 кілометрів.

Виконайте забіг. Перегляньте наші поради про те, як виконати свій забіг в безпечних умовах. Ви можете використовувати пульсометри, бігові додатки або годинники для відстеження своїх досягнень.

Фото та відео. Після забігу зробіть фотографії чи відео та поділіться ними нашими соціальними мережами з хештегом #БіжуЗаГероя_2023 і #забіг2023. 

Футболки та медалі. Учасники, які заздалегідь успішно зареєструвалися на забіг, мають можливість отримати футболки та медалі учасників 25 серпня з 9:00 до 16:00 у пунктах видачі у Києві за адресами

Ми вдячні за ваше розуміння та підтримку і впевнені, що разом ми зробимо цей онлайн-забіг незабутньою та важливою подією для всієї спільноти!

Нагадаємо, щорічну акцію, яка проходитиме вже вшосте, започаткував у 2018 році батько загиблого Героя російсько-української війни, “кіборга” Олексія Дурмасенка Олег Дурмасенко спільно з Таїсією Братасюк та Дмитром Примаченком. Кожного року тисячі українців беруть в участь у забігу, щоб вшанувати пам'ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, а також продемонструвати вдячність рідним полеглих Воїнів.

Група учасників забігу у Facebook: https://www.facebook.com/groups/Zabig2018KyivAtoOos