Previous Next

47 сержантів Військового коледжу отримали дипломи

Надрукувати

У Полтаві, на плацу  Військового коледжу  Військового  інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут урочисто отримали дипломи 47 сержантів. Вихованці Військового коледжу навчалися 2,5 роки та здобули спеціальності «Комп’ютерні науки», «Телекомунікації» та «Радіотехніка». Усі сержанти незабаром продовжать проходження служби у бойових та навчальних підрозділах, частинах і установах Збройних Сил України.

«Це вже сьомий випуск сержантів нашого коледжу. Цьогоріч вісім із них отримали дипломи з відзнакою. Навчання курсантів знаходиться на повному державному забезпеченні. У нас відбуваються як теоретичні, так і практичні навчання», – зазначив заступник начальника коледжу з морально-психологічного  забезпечення, підполковник Андрій Назаренко.

Молоді хлопці й дівчата отримали дипломи молодшого спеціаліста та звання сержанта.

«Прослужив 2,5 роки. Військова служба для мене – це приклад героїзму. Моя ціль – навчатись якомога краще, щоб у майбутньому захистити людей, і завдяки нашим умінням були якнайменші втрати наших побратимів. Планую продовжити  навчання», – говорить випускник коледжу Сергій Бабич.

«Надалі планую продовжувати військову службу у Головному  інформаційно-телекомунікаційному вузлі зв'язку в Києві. Також хочу продовжити навчання і стати офіцером. Найцікавіші моменти навчання це польові виходи. Адже це була згуртована і злагоджена робота. Така робота загартовує, відчуваємо, що поруч справжня команда, яка потрібна українській армії», – розповідає випускниця коледжу Анжела Кириленко.

Випускників привітали начальник коледжу, представники місцевої влади, гості, рідні та друзі.