В області обговорили аспекти підготовки до проведення вступних випробувань-2024

Надрукувати

За дорученням начальника обласної військової адміністрації Дмитра Луніна в Департаменті освіти і науки ОВА відбулася координаційна нарада щодо своєчасної підготовки до вступних оцінювань 2024 року. До участі в ній долучилися керівництво Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, голови територіальних громад, представники місцевих органів управління освітою, закладів вищої освіти.

На нараді підбили підсумки проведення національного мультипредметного тесту, вступних випробувань до магістратури у 2023 році й обговорили перспективи проведення вступних випробувань із використанням технологій зовнішнього незалежного оцінювання у 2024 році.
Під час обговорення цих питань очільники громад, освітяни предметно поінформували про перспективи забезпечення закладів освіти комп’ютерною технікою з відповідними характеристиками, яка може бути використана для проведення тестування. Акцентували на шляхах вирішення безпекових питань, зокрема, можливості проведення процедури тестування безпосередньо в укриттях.
За підсумками координаційної наради визначили першочергові завдання щодо підготовки до проведення вступних випробувань у 2024 році.

 

 

Департамент освіти і науки ОВА