Previous Next

Відсьогодні у полтавському Дія Центрі доступні послуги ДРАЦС

Надрукувати

11 серпня в полтавському Дія Центрі запрацювала точка доступу до сервісів державної реєстрації актів цивільного стану. Відкриття відбулося за участі начальника Полтавської ОВА Дмитра Луніна та начальника Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ірини Свистун.

«Перший шлюб і перше свідоцтво про народження сьогодні офіційно зареєстрували у Дія Центрі. Тепер тут працює відділ Шевченківського ДРАЦСу. Це перший крок перезавантаження міського ЦНАПу, – розповів Дмитро Лунін. – Війна не зупинить життя, як би ворог не намагався відібрати у нас це право. Полтавщина живе і робить усе для перемоги. Українці воюють за свою родину, за свій дім, за своїх дітей, у яких майбутнє – це мирне життя».

Працівники ДРАЦС провели урочисту церемонію реєстрації шлюбу наречених Дениса та Наталії.

«Із визначним днем у вашому житті. Зичу вам взаєморозуміння. В шлюбі це головне. Будьте щасливі», – привітав молоде подружжя Дмитро Лунін.

Також відбулася церемонія урочистого вручення першого документа малюка Захара Матвеєва – свідоцтва про народження, яке отримали батьки Володимир та Катерина.

«Вітаю вас із такою приємною подією в родині – народженням сина. Захар став першим жителем Полтавщини, батьки якого отримали свідоцтво у новому інклюзивному та модернізованому приміщенні. Хай родина ваша буде міцною, а дитинство Захара минає під мирним українським небом», – наголосила Ірина Свистун.

Відтепер спектр послуг державної реєстрації актів цивільного стану фахівці Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції надаватимуть й за адресою: місто Полтава, вул. Соборності, 45а. Контактний телефон: (095) 127-68-75.