У серпні 603 громадянина отримають допомогу з обласного бюджету

Надрукувати

В обласній військовій адміністрації під головуванням заступника начальника Полтавської ОВА Олексія Бруслика відбулося чергове засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги населенню з обласного бюджету. Розглянули звернення громадян і прийняли рішення щодо надання матеріальної допомоги 603 людям.

Зокрема 68 сімʼям загиблих військових нададуть допомогу на більше ніж 3 млн грн. 100 військовослужбовцям, які отримали поранення, буде виплачено від 5 до 20 тисяч гривень залежно від ступеня тяжкості захворювання (загальна сума – 785 тисяч гривень).

Цього місяця також допомогу з обласного бюджету в розмірі 50 тисяч гривень отримає сім’я безвісти зниклої жінки через ракетний удар по ТЦ «Амстор» у Кременчуці, суд визнав жінку загиблою.

Також на комісії позитивно розглянули заяви 119 мешканців області щодо виплати допомоги на лікування, зокрема й онкозахворювань, у 6 дітей та 152 дорослих, оздоровлення 10 ліквідаторів ЧАЕС. Серед звернень і документи 8 переселенців, яким нададуть виплати на лікування онкозахворювань на 52 тисячі гривень.

Крім того, 5 жителів Полтавської області, які у серпні святкуватимуть 100-річний ювілей, отримають з обласного бюджету одноразову матеріальну допомогу в сумі 2000 гривень.