На Полтавщині електронними довірчими послугами від ДПС скористалися майже 11 тисяч осіб

Надрукувати

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що протягом січня – липня 2023 року фахівцями сектору реєстрації користувачів сформовано 10978 сертифікатів відкритих ключів. Із них у відокремлених пунктах реєстрації (далі - ВПР) м. Полтави – 7196 та м. Кременчука – 3782.

Електронні довірчі послуги найбільше надано юридичним особам – 2990,         у свою чергу фізичним особам – 2149 послуг. Суб’єкти господарської діяльності отримали ЕДП у м. Полтаві – 3315 та у м. Кременчук – 1824. Подали заяви про зміну статусу сертифіката відкритого ключа 971 заявників: у ВПР м. Полтави – 749, м. Кременчука – 222.

Тільки у липні поточного року працівники податкової служби сформували платникам 1152 сертифіката відкритих ключів, зазначила в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.

Нагадуємо, що у податковій службі Полтавщини працює два відокремлених пункти реєстрації: один з них – у м. Полтаві, вул. Європейська, 155, поверх 1, зал     № 1, кімната 1, інший – у м. Кременчук, вул. Троїцька, 76, поверх 1, кімната 102.

За допомогою доступних електронних сервісів від ДПС України у платників      є можливість повторного формування сертифікатів за електронним запитом (https://ca.tax.gov.ua/manage-certificates), який матиме строк чинності до 2 років,      а також дистанційного формування сертифікатів для програмних РРО.

Користуватися електронними послугами ДПС легко, швидко та зручно!

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області