341 підприємець на Полтавщині отримав грант за програмою єРобота

Надрукувати

Жителі Полтавщини активно долучаються до програми єРобота. Отримують гранти для створення чи розвитку бізнесу. Один із таких прикладів – клініка неврології та кінезіотерапії в Полтаві. Завдяки гранту придбали нову медапаратуру й відповідно розширили спектр послуг.

«Полтавщина має успішні кейси залучення грантових коштів за програмою єРобота. Ця ініціатива – чудова можливість почати підприємницьку діяльність або розвивати бізнес»,– сказав Дмитро Лунін.
Власниця клініки, лікар-невролог Катерина Попова розповіла, що через застосунок Дія знайшли інформацію про можливість отримати мікрогрант.
«Ми подавали заявку та розписали бізнес-план. Максимально намагалися все прорахувати. Замовляли саме те обладнання, яке нам потрібне для реабілітації», – розповіла Катерина Попова.
За рахунок гранту обладнали зал. Купили футболи, фітроли, тренажери. Кошти також пішли на облаштування масажних та фізіотерапевтичного кабінетів. Катерина Попова наголосила, що без цього обладнання не змогли б допомогти більшості своїх пацієнтів. У клініці лікують людей із порушеннями опорно-рухового апарату після травм.
Загалом в області 341 підприємець отримав грант від держави.