Previous Next

22 ЦНАПам Полтавщини передали 150 кардрідерів для зчитування інформації з ID-карток

Надрукувати

ЦНАПи Полтавської області отримали гуманітарну допомогу. Це –150 кардрідерів для зчитування інформації з ID-карток.

«22 ЦНАПам Полтавщини передали 150 кардрідерів для зчитування інформації з ID-карток. Ці пристрої допоможуть оперативно опрацьовувати документи під час надання адмінпослуг. Зокрема, реєстрації місця проживання, послуг ДРАЦС чи соціального характеру», – розповів начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

За його словами, обладнання надала ПРООН у межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки ЄС.

Заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко зауважив, що запровадження цифрових технологій та рішень – це шлях до оптимізації роботи та покращення якості надання послуг населенню.

«Наш надійний партнер в цифровізації області – Програма розвитку ООН в Україні. Реалізуємо спільні проєкти, працюємо над цифровізацією громад, покращуємо мережу ЦНАП та оптимізовуємо процес надання адміністративних послуг», – зазначив Ігор Панченко.

Спеціаліст з адміністративної децентралізації Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні Анатолій Молошний зауважив, що наразі за підтримки Програми у Решетилівській, Великосорочинській та Пирятинській громадах реалізують масштабні проєкти із розвитку мережі ЦНАП.