Previous Next

«У Правдиному вже відремонтували сім будинків», – Дмитро Лунін

Надрукувати

Пліч-о-пліч із усією країною Полтавщина допомагає Херсонщині. Відновлюють пошкоджені домівки людям. Уже Правдивому вже відремонтували сім будинків. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«Українці об'єднані любов'ю до рідної землі та бажанням підтримувати одне одного. Бригади робітників із Полтавщини відновлюють будинки людей у селі Правдине на Херсонщині. Роботи тривають у межах національної ініціативи «Пліч-о-пліч». – Розповів Дмитро Лунін. – У Правдиному вже відремонтували сім будинків. Працюють бригади – нині це 40 робітників. Відбудуємо! Гуртуємося та працюємо заради перемоги».
За дорученням Дмитра Луніна нещодавно відвідав Херсонщину та ознайомився з перебігом робіт заступник начальника облвійськадміністрації Максим Калінін.
Як розповів Максим Калінін, у Правдиному на Херсонщині бригади з Полтавщини оперативно відновлюють людям житло.
«За дорученням начальника обласної військової адміністрації Дмитра Луніна працюємо в Правдиному, над яким наша область взяла шефство в межах проєкту «Пліч-о-пліч». Щоб пришвидшити роботи, збільшили кількість робітників. Почалася підготовка для будівництва ФАПу, – розповів Максим Калінін, – зустрілися зі старостою села та місцевими жителями, оглянули хід виконання робіт, узгодили подальші дії. Попри все, що пережили люди в окупації, вони щирі та відкриті. Це надихає! Коли спілкуєшся з місцевими, розумієш: наша підтримка їм конче необхідна».
У перспективі поетапно будуть відновлювати й інші домогосподарства. Для цього завезли будівельні матеріали. Починають із ремонту дахів, далі – встановлення вікон і дверей.
Місцеві говорять: як би не було, куди б не виїжджали, завжди вірили, що повернуться додому.
Разом до перемоги!