Previous Next

У Полтаві провели спецпогашення марки «Служба безпеки України»

Надрукувати

В обласному центрі відбулося спецпогашення марки, присвяченої Службі безпеки України. Це фінальна марка з серії «Сили Безпеки та Оборони України».

Участь у заході взяли заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко, перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, речниця обласного управління Служби безпеки України Інна Усова, керівник Полтавської філії АТ «Укрпошта» Юрій Набасов.
«Щодня СБУ пліч-о-пліч із побратимами з ЗСУ та всіма Силами оборони наближають нашу перемогу. Вони воюють у найгарячіших точках. Посилюють роботу за всіма напрямами – від контррозвідки до кібербезпеки. Розслідують воєнні злочини окупантів, аби вони відповіли за скоєне. Боряться як із зовнішнім ворогом, так із внутрішнім – зрадниками й колаборантами. Новою маркою засвідчуємо повагу до працівників СБУ та їхньої діяльності», – розповів Ігор Панченко.
Інна Усова зазначила, що це знакова подія для Служби безпеки України, тому що введення в обіг цієї марки відображає рівень довіри, поваги та ставлення до результатів роботи служби.
«Із початку війни наші спецпризначенні виконують справді надскладні завдання у найгарячіших точках. Ми постійно викриваємо зрадників, колаборантів, прихильників держави-агресора, запобігаємо терактам. На жаль, у ході цієї діяльності наші співробітники віддають найцінніше – своє життя. Тому ця марка буде також вшануванням їхньої пам’яті», – зауважила Інна Усова.
Юрій Набасов розповів, що тираж марки «Служба безпеки України» – 1 075 000 примірників. Кількість марок в аркуші – 5+1. Придбати її можна у відділеннях «Укрпошти» або онлайн-магазинах. Випуск здійснено за сприяння Служби безпеки України.