Previous Next

Швейне підприємство в Полтаві працевлаштовує переселенців

Надрукувати

Заступник начальника ОВА Максим Калінін ознайомився з виробничими потужностями ТОВ «Ворскла Мода». Оглянув конструкторську, експериментальну бази, швейні цехи.

Підприємство спеціалізується на пошитті жіночого одягу. Більше 28 років працює з зарубіжними замовниками Німеччини, Франції, Італії, Бельгії. Швейна продукція орієнтована на європейські ринки збуту.
«В умовах боротьби з ворогом одне з основних завдань бізнесу – не просто вистояти, а й стати сильнішим, – зауважив Максим Калінін. – Добре, що разом із використанням новітніх технологій, переоснащенням виробництва, розширенням співпраці з міжнародними компаніями на підприємстві збільшують і кількість робочих місць. Працевлаштовують переселенців».
Директор підприємства Віктор Чміль зауважив, що для внутрішньо переміщених осіб на фабриці намагаються створити належні умови для праці. У планах – облаштувати хостел та гуртожиток.
«Ми намагаємося працевлаштувати як переселенців, так і наших людей sз районів. Маємо вісім філій у громадах. – сказав Віктор Чміль. – Також за сприяння обласного центру зайнятості охочі можуть освоїти професію швачки».
Зауважив, що підприємство не зупиняється на досягнутому, орієнтується на кращий вітчизняний і зарубіжний досвід з виготовлення одягу середнього та вищого класу.
На фабриці працює 300 людей. Потужність – 30 тис. виробів у місяць. Виготовляють брюки, спідниці, сукні, жакети, пальта, напівпальта, блейзери.