Previous Next

На відновлення осель жителі Чечелевого та Ялинців отримали матеріальну допомогу на майже 2,7 млн грн

Надрукувати

До відновлення будинків, які були пошкоджені внаслідок обстрілів, у селі Чечелеве, що під Кременчуком, долучилися сусідні громади: Омельницька, Піщанська, Новогалещинська. Загалом у селі постраждало понад 90 об'єктів. Найбільше – покрівля й вікна.

Отримали люди й матеріальну допомогу з обласного бюджету. Це 95 жителів сіл Чечелеве та Ялинці на суму майже 2,7 млн грн.

Як зауважив заступник начальника ОВА Максим Калінін під час поїздки до Кам’янопотоківської громади, нині майже все житло відновили, проте залишилися будівлі, які потребують капітального відновлення. Їх мешканці подали заяви на допомогу за державною програмою єВідновлення.

«Наразі працюють комісії з обстеження таких будинків. Ініціативою єВідновлення можуть скористатися всі, хто потребує ремонту житла, яке було пошкоджене через війну. Завдання керівників громад – допомогти людям на місцях подати відповідні документи», – зауважив Максим Калінін. Нагадаємо, в жовтні минулого року росія завдала ракетний удар по Кременчуцькому району.