Previous Next

В обласному центрі оглянули 10 маршрутних автобусів

Надрукувати

Представники Укртрансбезпеки, патрульної поліції, управління інфраструктури ОВА, громадськості оглянули 10 автобусів для перевезення пасажирів на маршрутах Кременчуцького напрямку.

Огляд відбувся в межах умов конкурсу з перевезень пасажирів на внутрішньообласних автобусних маршрутах. Це 10 конкурсних об’єктів. Заяви на участь у конкурсі подали 6 перевізників.
«Провели технічний огляд транспорту. Звертали увагу на відповідність технічному стану, комплектації (аптечка, вогнегасник, противідкатні упори), умовам перевезень, вимогам нормативно-правових актів у сфері безпеки дорожнього руху, достовірності інформації, викладеної в заяві та документах, які подали на конкурс», – зауважив заступник начальника ОВА Максим Калінін.
Зокрема працівники Укртрансбезпеки зауважили, що огляди транспорту, який здійснює пасажирські перевезення, потрібно проводити безпосередньо й на маршруті. Всі автобуси допущені до участі. Конкурс відбудеться 18 липня. 
Докладніше з переліком автобусних маршрутів, на які оголосили конкурс, можна ознайомитися за посиланням: https://poda.gov.ua/news/152961