Тренінг "Ваучери на навчання як можливість професійного розвитку"

Надрукувати

Вища освіта є ключем до успішної кар'єри та особистісного розвитку. І сьогодні ми раді поділитися з вами надзвичайно важливою подією - тренінгом "Ваучери на навчання як можливість професійного розвитку", який відбудеться 11 липня 2023 року.

 Дата та час проведення:
11липня 2023 року, з 10:00 до 12:00.

Місце проведення:
Ми запрошуємо вас в Полтавський університет економіки і торгівлі, 302 кабінет. Також не забудьте, що тренінг буде транслюватися на нашому каналі YouTube, тому ви можете бути з нами, навіть якщо знаходитесь далеко від Полтави.

Організатори:
Цей тренінг був розроблений командою видатних фахівців:
• Олексій Нестуля, ректор Полтавського університету економіки і торгівлі;
• Катерина Клавдієва, директор Полтавського обласного центру зайнятості;
• Олександр Манжура, проректор з науково-педагогічної роботи Полтавського університету економіки і торгівлі;
• Світлана Туль, директор Навчально-наукового інституту проєктів та підвищення кваліфікації Полтавського університету економіки і торгівлі.
Метренінгу:
Основна мета заходу - поширення знань серед незахищених верств населення про отримання ваучерів на БЕЗКОШТОВНЕ навчання, спеціалізацію та підвищення кваліфікації у закладах освіти. Ми віримо, що кожна людина має право на якісну освіту, яка стане кроком до її майбутнього успіху.

 Вітальне слово:
Під час тренінгу ви почуєте вітальні слова від Олексія Нестулі, ректора Полтавського університету економіки і торгівлі, а також Галини Поліцкової, заступника начальника управління реалізації політики зайнятості Полтавського обласного центру зайнятості. Їхня підтримка і слова надихнуть вас на активну участь у тренінгу.

Основні переваги тренінгу:

Отримання ваучерів для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці.
Сучасні освітні програми, які гарантують професійний розвиток.
Інформація про особливості прийому на навчання вищих навчальних закладів.
Можливість обміну думками та отримання відповідей на ваші запитання від наших експертів.
 Запитання та відповіді:
Під час тренінгу ви матимете можливість обговорити практичні та проблемні питання, пов'язані з отриманням ваучерів на навчання. Наші експерти будуть раді допомогти вам знайти відповіді та роз'яснити найважливіші аспекти цієї теми.

 Приєднуйтесь до нас на тренінгу "Ваучери на навчання як можливість професійного розвитку" та отримайте знання, які допоможуть вам знайти свій шлях до успіху. Реєстрація вже відкрита, тому не зволікайте - прийдіть і разом з нами змініть своє життя!

Деталі та реєстрація: https://forms.gle/SFFdd5e4CmpGuFco8

Не втрачайте свій шанс на професійний розвиток! Разом ми зможемо досягти більш яскравого майбутнього.