Звернення начальника Полтавської ОВА до Дня Національної поліції України

Надрукувати

Шановні працівники поліції Полтавщини!

Ви забезпечуєте в області охорону прав і свобод наших співгромадян, протидієте злочинності, підтримуєте громадську безпеку й порядок.

Повномасштабна війна поставила перед вами й нові завдання. Це і виявлення колаборантів, знешкодження ДРГ, участь у стабілізаційних заходах на деокупованих територіях. Це й допомога в евакуації громадян із зони підтоплення на Херсонщині, протидія кіберзлочинності з боку країни-агресора, контртерористичні заходи.

Поліцейські Полтавщини показали високий рівень професіоналізму та належної організації роботи у нових умовах, героїзм під час виконання службових обовʼязків.

Із початку повномасштабного вторгнення рф в Україну обласною військовою адміністрацією спільно з депутатським корпусом обласної ради виділено понад 21 млн грн задля належного матеріального забезпечення підрозділів правоохоронної системи Полтавщини, оснащення особового складу технічними засобами. Це дозволило придбати нові службові автомобілі, човни, генератори, системи відеоспостереження, пально-мастильні матеріали, побудувати систему цифрового зв’язку. Реалізуються проєкти «Поліцейський офіцер громади» та «Безпечна Полтавщина».

Зичу всім правоохоронцям області міцного здоров’я і твердої віри в нашу Перемогу. Всі разом щодня її наближаємо. Вдячний кожному з вас! Слава Україні!

Дмитро Лунін, начальник Полтавської обласної військової адміністрації