Previous Next

17 закладів профтехосвіти Полтавщини отримають генератори

Надрукувати

17 закладів професійно-технічної освіти області почали отримувати додаткові джерела резервного живлення для облаштування укриттів та організації безперервного освітнього процесу.

Генератори придбало Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) в межах взаємодії з Регіональним офісом міжнародного співробітництва, що створений в області.

«Генератори потужністю 7 кВТ. Прилади посилять енергонезалежність закладів освіти. У свою чергу це дасть їм змогу здійснювати якісну підготовку кваліфікованих робітників, зокрема й тих професій, які є затребуваними на державному та регіональному ринку праці для відбудови й відновлення країни», – зауважив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Генератори отримають заклади профтехосвіти у Полтавській, Кременчуцькій, Лубенській, Горішньоплавнівській, Решетилівській, Хорольській, Новооржицькій, Карлівській, Котелевській, Шишацькій громадах.

Нагадаємо, Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.