Previous Next

У Полтаві провели спецпогашення марки, присвяченої Головному управлінню розвідки

Надрукувати

30 червня, у день звільнення острова Зміїний від російських окупантів, у Полтаві відбулося спецпогашення марки, присвяченої Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України.

Участь у заході взяли начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, керівник Полтавської філії АТ «Укрпошта» Юрій Набасов.

«Символічно, що саме в день звільнення острова Зміїний офіційно презентуємо марку, присвячену Головному управлінню розвідки. Наші розвідники забезпечують надійний захист національних інтересів від зовнішніх загроз, підсилюють обороноздатність держави. Ця марка є продовженням серії «Слава силам оборони і безпеки України!», започаткованої «Укрпоштою» в травні з випуску марки «Гвардія наступу», – розповів Дмитро Лунін. – Завдяки нашим захисникам і захисницям ми можемо проводити такі заходи на Полтавщині. Підтримуємо наших воїнів. Разом до перемоги!».

Юрій Набасов наголосив, що поштова марка «Головне управління розвідки Міністерства оборони України» містить благодійну складову. Зібрані кошти спрямують на придбання ударного морського дрона для захисту акваторії українських морів та міст від ракет окупантів.

Тираж марки – 1 075 000 примірників.