Дмитро Лунін привітав 116 бригаду ТрО із п'ятою річницею створення

Надрукувати

 Начальник Полтавської облвійськадмінінстрації Дмитро Лунін привітав нашу 116 бригаду ТрО із п'ятою річницею створення.

Разом із командувачем Сил Територіальної оборони Ігорем Танцюрою, командиром військової частини Олександром Чахловим, заступником начальника Полтавської ОВА Максимом Калініним та митрополитом Полтавським і Кременчуцьким Федором зустрілися з воїнами бригади.

Нагородили військових почесними грамотами від ПОВА та високими державними нагородами. А також передали ще чотири потужні квадрокоптери: два DJI Mavic 3E Enterprise та два DJI Matrice 30T.

«Наші залізні хлопці та дівчата гідно виконують свій військовий обов'язок і дають відсіч ворогу. З перших днів повномасштабного вторгнення підрозділи бригади брали участь у боях за північ Полтавщини. Згодом відігнали окупантів до державного кордону України на території Сумської області. Звільняли Харківщину. Тривалий час 116-та виконує бойові завдання на Донеччині», – зауважив Дмитро Лунін.

Наприкінці минулого року бригада отримала бойовий прапор як символ честі та слави.

«Вічна слава і памʼять тим, хто назавжди лишився в строю! Низький уклін кожному і кожній, хто обрав для себе цей шлях – захищати свою землю. Слава Україні! Героям слава!» – підкреслив Дмитро Лунін.