Учасники бойових дій, військовослужбовці, члени сімей загиблих зможуть безкоштовно відвідати міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал»

Надрукувати

У четвер, 22 червня, в Києві розпочинається ХІ Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал». Офіційне відкриття в цей день відбудеться о 17:00. Фестиваль триватиме до 25 червня включно.

За сприяння Мінветеранів на «Книжковому Арсеналі» буде представлена секція видань про російсько-українську війну. Протягом усіх днів фестивалю видання з ветеранської тематики можна буде придбати в лівому крилі першого поверху Мистецького арсеналу.

Для учасників бойових дій, військовослужбовців, членів сімей загиблих Воїнів відвідування заходу – безкоштовно!

На вас чекає:

книжковий ярмарок – 5 тематичних секцій («Нонфікшн», «Художня література», «Дитяча книга», «Комікси та графічна проза», «Арткнига»), а також секція «Книга про російсько-українську війну»;

близько 100 подій у межах фокус-теми «Коли все має значення», літературної програми, програми для/про дітей та підлітків, програми від Літературної лабораторії Мистецького арсеналу, спеціальної програми від Довженко-Центру, спеціальної програми Українського ПЕН, а також перформативні події та майстер-класи;

7 виставкових проєктів.

Ознайомитись з програмою подій фестивалю можна тут: https://book.artarsenal.in.ua/podiyi/

Міністерство у справах ветиранів України