Previous Next

Разом з органами місцевого самоврядування продовжуємо працювати на результат, – Дмитро Лунін

Надрукувати

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін взяв участь у засіданні регіонального відділення Асоціації міст України. Долучилися до заходу й народні депутати від «Слуги народу» Олексій Устенко, Аліна Загоруйко й Віталій Безгін.

«Разом з органами місцевого самоврядування продовжуємо працювати на результат і заради нашої спільної мети – перемоги. Поспілкувалися про стан реалізації реформи місцевого самоврядування в умовах війни, можливості підвищення фінансової спроможності громад», – розповів Дмитро Лунін. 

За його словами, окремою темою розмови стало залучення державної субвенції для розбудови укриттів у закладах освіти. Це пріоритет і необхідність.

«Переконаний, що зустріч стане стимулом для зміцнення й подальшої ефективної співпраці органів місцевого самоврядування й виконавчої влади на Полтавщині», – наголосив очільник області.

Також на засіданні розглянули питання місцевих податків як стимулу для розвитку громад; діяльності Асоціації міст України в умовах військового стану; звіти про роботу Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України та ревізійної комісії Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України з перевірки фінансово-господарської діяльності за 2019-2020 роки.