Previous Next

Полтавщина отримала від ЮНІСЕФ набори для школярів і дошкільнят

Надрукувати

200 наборів «Школа в коробці», 2000 наплічників для учнів 1-4 класів та 300 – для вчителів, 140 наборів для розвитку дошкільнят, 200 спортивних наборів. Від ЮНІСЕФ надійшла чергова гуманітарна допомога для Полтавщини, призначена для забезпечення функціонування загальноосвітніх навчальних закладів.

«ЮНІСЕФ продовжує підтримувати наші заклади освіти. Цього разу для шкіл і дитячих садків Полтавщини отримали різні набори. Департамент освіти і науки ОВА розподілить їх згідно з потребами та заявками громад, – зауважив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін. – Дякуємо нашим міжнародним партнерам за плідну співпрацю й надану допомогу».

«Школа в коробці» – це металевий бокс, який важить 47 кілограмів. У ньому – канцелярські набори: зошити, крейда, фарби, маркери, кольоровий папір, інше навчальне приладдя для занять геометрією. Набір розрахований на сорок учнів.

Кожен наплічник для учнів початкових класів містить зошити, фарби, кольоровий папір, альбом для малювання, пляшку для питної води, ручки, фломастери, ножиці, клей, олівці.

У рюкзаках для вчителів – повербанк, навушники, ліхтарик, жорсткий диск, футболка.

Набори для дошкільнят містять розвиваючі ігри, зошити, конструктор, дитячі м’ячі.

Обладнання спортивних наборів розраховане для дітей початкових класів. У кожному – спорядження для занять різними видами спорту: футболом, баскетболом, волейболом, бадмінтоном, шахами та шашками. Серед знаряддя – м’ячі, спортивна форма, шахи, скакалки.

Ці набори будуть розподілені між навчальними закладами області.