Previous Next

На Полтавщині працюють над запровадженням сайтів для ЦНАП

Надрукувати

За допомогою платформи «СВОЇ» Кобеляцька, Михайлівська та Сергіївська громади вже запустили сайти ЦНАПів. Вони мають основні переваги – це легкість і доступність до інформації про послуги, зручність, ефективність і антикорупційний ефект.

Про це повідомив заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко під час наради, проведеної спільно з координаторкою з впровадження цифрових інструментів у громадах Програми EGAP Софією Сакалош для представників громад регіону.

«Ще раз обговорили дорожню карту реалізації проєкту та проблемні питання, які виникають на місцях. Наразі 36 громад наповнюють сайти базовою інформацією і чекають на індексацію порталу для загального доступу, – розповів Ігор Панченко. – Полтавська, Заводська, Миргородська, Глобинська, Градизька, Кременчуцька й Семенівська громади самостійно створили офіційні сайти центрів. 9 громад ще не подали запит на створення сайту».

Нагадаємо, платформа «СВОЇ» створена в межах швейцарсько-української Програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.