Previous Next

Ігор Панченко: Громадський культурно-освітній Smart-простір у Козельщині – це той рівень, до якого потрібно прагнути всім громадам

Надрукувати

Громадський культурно-освітній простір Козельщини – сучасний центр європейського рівня для дозвілля й навчання дітей і дорослих. Сьогодні заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко ознайомився з його роботою.

«Це сучасна бібліотека з дизайнерським ремонтом і читальною залою, зручними меблями й комп’ютерним обладнанням, серед якого вбудовані системи для прослуховування аудіокниг, – розповів Ігор Панченко. – Є зала для проведення освітніх лекцій і перегляду кінофільмів, комп’ютерний клас, зона для відпочинку та творча студія, зали для індивідуальних занять і роботи у групах, дитяча зона й кухонний куточок. Громадський культурно-освітній Smart-простір у Козельщині – це той рівень, до якого потрібно прагнути всім громадам».

Охочі можуть вивчати англійську, або вдосконалювати українську, займатися творчістю чи опановувати новітні комп’ютерні технології або просто відпочивати.

Також тут є принт-центр із 3D-принтером, де діти навчаються 3D-моделюванню.

Простір відкрито за сприяння БО Smart Foundation.