Previous Next

У Гоголівській громаді ремонтують приміщення під ЦНАП і планують облаштувати гуртожиток для ВПО

Надрукувати

Для гуртожитку в Гоголівській громаді вже виділили будівлю колишньої лікарні. Нині в приміщенні провели демонтажні роботи. Гуртожиток розрахований на 70 людей.

Також у громаді завершують капітальний ремонт нового приміщення ЦНАПу. В ньому надаватимуть 100 послуг адміністративного, земельного й соціального спрямування. Відкрити установу планують у кінці червня.

Заступник начальника Полтавської ОВА Максим Калінін разом із головою громади Володимиром Даценком та начальником Миргородської РВА Віталієм Дяківничем оглянули приміщення. 

«Із початку війни в громаді знайшли прихисток 927 людей, із них 228 дітей. Громада забезпечує переселенців усім необхідним. Обговорили можливі варіанти залучення інвестицій, співфінансування й коштів благодійників», – зазначив Максим Калінін. 

Крім цього, оглянули й укриття в місцевому дитячому садку, яке складається з кількох приміщень для дошкільнят, учнів початкових і старших класів. Сховище відповідає всім вимогам. В укритті під час тривоги можна продовжити навчання. Там є інтернет, запас питної та технічної води, обігрівачі, дитячий куточок, засоби гігієни й генератор.