Previous Next

Полтавський фаховий коледж мистецтв імені М.В. Лисенка відзначив 120-ту річницю від дня заснування

Надрукувати

У Полтавському фаховому коледжі мистецтв імені М.В. Лисенка відбулися урочистості з нагоди 120-річчя закладу.

Привітали колектив і студентів заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко та перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко.

«У коледжі сформована найкраща команда професіоналів. Сюди люди приходять не просто працювати, а за покликом серця. Адже мистецтво – це не про роботу, а про творчий розвиток і натхнення, – зазначив Ігор Панченко. – Дякую колективу за самовіддану роботу і вірність своїй місії. Цей коледж – справжній символ культурного розмаїття нашого міста та України».

За 120 років у закладі навчалися понад 6 тисяч студентів. Серед випускників – народні й заслужені артисти України, заслужені діячі мистецтв, лауреати Національної премії України імені Тараса Шевченка.

За вагомий особистий внесок у розвиток українського національного музичного мистецтва, багаторічну сумлінну працю з підготовки висококваліфікованих кадрів галузі  «Культура», з нагоди 120-річчя від дня заснування Полтавського фахового коледжу мистецтв імені М.В. Лисенка представників колективу нагородили почесними грамотами облвійськадміністрації.