Previous Next

Військовим із Полтавщини передали квадрокоптер і продукти

Надрукувати

Заступник начальника Полтавської ОВА Максим Калінін і голова Кременчуцької РВА Олег Лєднік відвідали захисників, які нині боронять Україну на Донецькому напрямку. Передали бійцям квадрокоптер, продукти харчування й інші необхідні речі.  

«Доки наші захисники і захисниці захищають країну, наше завдання – всіляко підтримувати бійців на фронті. Для них важлива підтримка кожного з нас. Хлопці передають вітання всім жителям Полтавщини! Говорять, що ми можемо пишатися своїми земляками, а вони обіцяють обов’язково повернутися, до своїх рідних і близьких, які їх чекають удома», – зауважив Максим Калінін.  

Самі ж бійці налаштовані на перемогу. Зізнаються, найбільше запам’яталися поїздки на бойові позиції та прямий контакт із ворогом.

«Те, що запам’яталося найбільше, це вихід на нуль. Ти йдеш туди і розумієш, що це твоє бойове хрещення. Завжди перший бойовий вихід, це те, що людина запам’ятовує на війні. Обстріли, то одне, а коли опиняєшся в отих траншеях, то вже інше», – зазначив військовослужбовець Володимир.

Крім цього, Максим Калінін і Олег Лєднік обговорили з командирами подальшу допомогу воїнам.