Previous Next

Профільна комісія підтримала виділення коштів для ремонту установ пенітенціарної системи та військової частини

Надрукувати

16 травня під головуванням Олега Хардіна відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій. У засіданні взяв участь заступник начальника обласної військової адміністрації Максим Калінін.

 Депутати розглянули листи ДУ «Машівська виправна колонія (№ 9)», «Полтавська установа виконання покарань (№23)», ВЧ А3114 щодо виділення коштів для проведення ремонтних робіт, придбання матеріалів та ін. За підсумком обговорення комісія рекомендувала обласній військовій адміністрації внести зміни до Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2021 – 2027 роки та передбачити видатки при внесенні змін до обласного бюджету.

Також комісія заслухала інформацію директора Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської обласної військової адміністрації  Олександра Чалого про результати розгляду рекомендацій постійної комісії від 09.03.2023 щодо перевірки наявності і використання майна, наданого для забезпечення добровольчих формувань територіальних громад Полтавської області, утворення та стану функціонування місцевої пожежної охорони на території Полтавської області.

Депутати розглянули лист Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, підтримали кандидатури Олександра Лемешка та Валентина Беседи до складу поліцейської комісії Управління поліції охорони в Полтавській області, Людмили Мірошніченко – до складу поліцейської комісії № 8 Департаменту патрульної поліції.

Насамкінець депутати погодили кандидатури для нагородження почесною відзнакою – Нагрудним знаком Полтавської обласної ради «За вірність народу України».