8 травня 2023 року розпочинається прийом документів на розміщення в модульне містечко!

Надрукувати

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які мешкають в Полтавській міській територіальній громаді! 17 квітня 2023 року розпорядженням начальника Полтавської обласної військової адміністрації № 222 (зі змінами) затверджено Положення про розміщення в тимчасові споруди зі збірних модулів, призначених для компактного поселення внутрішньо переміщених осіб.

Положенням визначені Порядок та умови розміщення внутрішньо переміщених осіб, які мешкають в Полтавській міській територіальній громаді, в модульному містечку для тимчасового проживання.

В модульному містечку можуть бути розміщені:

Для розміщення в модульному містечку, особі (сім’ї), яка проживає в межах Полтавської міської територіальної громади та має статус внутрішньо переміщеної особи необхідно особисто звернутись до Центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області та подати заяву з необхідним пакетом документів.

Перелік документів, які необхідно подати для розміщення в модульному містечку:

Куди звертатись та подавати документи?

Прийом документів на розміщення в модульному містечку здійснює Центр по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області за адресою:

м.Полтава вул. Ціолковського, 47 кім.115.

Прийом документів здійснюється з понеділка по четвер з 08:00 по 17:00 та в п’֦ятницю з 08:00 до 16:00. Телефон для довідок (0532) 68 12 61

Директор Центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області

Людмила ГРЕЧАНИК