Previous Next

Відбувся Полтавський молитовний сніданок

Надрукувати

В обласному центрі відбувся Полтавський молитовний сніданок. До його проведення долучилися представники християнських конфесій, громадськості, влади.

У заході взяли участь начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, голова обласної ради Олександр Біленький, голова оргкомітету Національного Молитовного сніданку України Павло Унгурян, народний депутат України Олексій Красов, член оргкомітету Національного Молитовного сніданку у Вашингтоні (США) Даг Бьорлі.
Учасники заходу помолилися за Україну, її захисників і захисниць, за всіх жителів нашої держави та Полтавщини, які в нелегкі часи війни та випробувань кожен на своєму місці тримають стрій, словом і ділом підтримують ближніх.
«Відбувся Полтавський молитовний сніданок. Долучилися до заходу представники християнських конфесій, громадськості, влади області, воїни, рідні полеглих бійців, капелани. У складний період війни важливо зміцнювати віру й силу духу. Обʼєдналися спільною молитвою за Україну, за наших захисників і захисниць, які сьогодні боронять кожного з нас. Маємо одну на всіх мету – перемогу України. Й обов'язково спільними зусиллями її досягнемо», – зауважив Дмитро Лунін.