У Полтаві проведуть інтерактивні заходи для дітей на дитячих точках «Спільно» ЮНІСЕФ

Надрукувати

27-30 квітня на Всесвітній тиждень імунізації дитячі точки «Спільно»ЮНІСЕФ разом з Міністерство охорони здоров'я України підготували багато цікавого для вас і дітей.

Щороку у другій половині квітня проводиться Всесвітній тиждень імунізації. Його мета – нагадати, що вакцини є одними з найбільших досягнень сучасної медицини, і вони рятують життя!

Щоб розповісти про важливість дотримання Календаря профілактичних щеплень, пояснити дітям як саме вакцини вчать організм захищатись від інфекцій та дати можливість надолужити пропущені щеплення, ЮНІСЕФ проводить інтерактивні заходи для школярів та дітей молодшого віку на дитячих точках «Спільно» ЮНІСЕФ.

У програмі: пізнавальна вікторина, мегарозмальовк, яскрава фотозона, подарунки для всіх, унікальна можливість зробити щеплення від небезпечних хвороб прямо на дитячих точках "Спільно" ЮНІСЕФ. Щеплення здійснюватимуть медики вакцинальних бригад нашого міста за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

27-28.04 – запрошують учнів шкіл дізнаватись більше про захист від інфекцій, отримувати подарунки та вакцинуватись. Реєструйте свій клас, щоб стати учасником захопливої події.

А 29 та 30 квітня всіх охочих чекають на 14:00 щодня, будуть вікторини та призи.

Адреса: Полтава, Майдан Незалежності, 5; Центр культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади.