Previous Next

Громади Полтавщини можуть безкоштовно створити зручний сайт ЦНАПу на платформі СВОЇ

Надрукувати

6 квітня заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко разом із координаторкою із впровадження цифрових інструментів у громадах Програми EGAP Софією Сакалош провели онлайн-нараду з представниками територіальних громад щодо створення сайтів центрів надання адміністративних послуг.

«Громадам необхідно, по-перше, підписати меморандум про співпрацю з Програмою EGAP. До речі, 40 із 60 тергромад це вже зробили в межах проєктів з електронної демократії на платформі e-DEM. По-друге, подати заявку через платформу СВОЇ. По-третє, дотримуватися рекомендацій координатора», – розповів Ігор Панченко.

За його словами, в кінцевому результаті громада отримає зручний сайт ЦНАПу, а її жителі – доступ до інформації про графік роботи, перелік послуг і сервісів, розміщення підрозділів, новини та можливість записатися до електронної черги.

Нагадаємо, платформа СВОЇ створена в межах швейцарсько-української Програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа, за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.