Ігор Панченко: Впроваджуємо онлайн-курси з кібергігієни для студентів вишів Полтавщини

Надрукувати

У Полтавській ОВА триває робота з впровадження воркшопів та онлайн-курсів із кібергігієни. Цільова аудиторія – школярі, студенти, державні службовці.

Днями в облвійськадміністрації провели онлайн-нараду з Фондом цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global в Україні) щодо організації навчання з основ кібергігієни та медіаграмотності для студентів.

До реалізації проекту запросили Національний університет «Полтавська політехніка» імені Юрія Кондратюка, Полтавський державний аграрний університет, Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського. Саме вони здійснюють підготовку фахівців за спеціальностями в галузі знань «Інформаційні технології».

«Впроваджуємо онлайн-курси з кібергігієни для студентів вишів Полтавщини. Вони допоможуть студентам дізнатися про основні загрози в цифровому середовищі, зрозуміти, на яку особисту інформацію «полюють» хакери, опанувати лайфхаки щодо захисту персональних даних, грошей, безпечного використання гаджетів та інформаційних ресурсів», – розповів Ігор Панченко.

Нагадаємо, для лідерів громад Полтавщини провели семінар із кібергігієни.