Департамент соціального захисту населення поширює інформацію про можливість отримання грошової допомога в рамках Комплексної програми соціального захисту населення

Надрукувати

Вже не один рік поспіль в області застосовується комплексний підхід до впровадження засад державної політики соціального захисту на регіональному рівні шляхом реалізації Обласної програми, яка є системним та послідовним інструментом по забезпеченню потреб населення в соціальних гарантіях та послугах.

Відповідно до заходів Програми передбачено надання за рахунок коштів з обласного бюджету одноразової грошової допомоги особам, які отримали поранення, контузії, каліцтва, одержані під час захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Департаментом соціального захисту населення підготовлено інформаційний дайджест щодо можливості отримання грошової допомоги зазначеним категорія Захисників та Захисниць України. Розмір грошової допомоги визначається відповідно до рішення Обласної комісії за результатами розгляду поданих документів.

Більш детальну інформацію та консультації із зазначеного питання можна отримати за телефоном (0532) 63-09-36.

На сьогодні Комплексна програма соціального захисту населення Полтавської області є найбільш повним та універсальним інструментом забезпечення місцевих соціальних гарантій, тому реалізація її заходів перебуває на постійному контролі в Департаменті соціального захисту населення.

 

Директор Департаменту соціального захисту населення Людмила Корнієнко