Задля спокою дітей: Герої «Вулиці Сезам» заговорили українською і допоможуть малюкам стати розумнішими, сильнішими та добрішими

Надрукувати

З 27 квітня на українському ТБ стартувала прем’єра всесвітньо відомого мультсеріалу «Вулиця Сезам» - анімаційного освітнього проєкту, що є частиною глобального плану Sesame Workshop і запущений в межах ініціативи зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я.

Відсьогодні і щодня о 12:30 на телеканалі ПЛЮСПЛЮС та інших платформах – у будь який зручний час і спосіб чарівні та безпосередні Елмо, Коржик та їхні друзі допомагатимуть дітям і батькам справлятися з кризовими ситуаціями.

Продовження легендарної анімаційної стрічки, що має багатомільйонну глядацьку аудиторію, розроблено спеціально, щоби підтримати здоровий душевний стан маленьких і дорослих глядачів і запобігти негативному впливу стресу на повсякденне родинне життя. 140 5-хвилинних серій сприяють розвитку математичних, наукових та соціально-емоційних навичок, а також вчать здоровому та безпечному способу життя, навичкам безбарʼєрного спілкування ОСОБЛИВА увага приділяється унікальним потребам і досвіду дітей, які живуть в умовах великої війни.

Чому це вкрай важливо? Бо 75% українських дітей після початку війни мають симптоми психотравматизації. І вкрай важливо допомогти їм стати розумнішими, сильнішими та добрішими.

Серіал продубльований українською. Крім постійного щоденного ефірного показу на дитячому телеканалі ПЛЮСПЛЮС о 12:30 він буде у будь-який зручний час і спосіб доступний на Київстар ТБ, а також для абонентів усіх телеком-операторів України. Доступ до відеотеки з проєктом буде безкоштовним. Відео розраховані на дітей віком від 3 до 8 років. Але творці всесвітньовідомого циклу радять дивитися цей мультсеріал ще й разом з дорослими – батьками, бабусями та дідусями або вихователями. Елмо, Коржик та весела грайлива компанія казкових мешканців “Вулиці Сезам” з нетерпінням чекають зустрічі зі своїми маленькими українськими друзями.   

Проєкт Welcome Sesame Workshop в Україні відбувається за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Відео під назвою «Дивитися, грати, навчатися» представляють собою першу у своєму роді бібліотеку освітнього контенту, яку фінансує LEGO Foundation. Розроблені за участю світових експертів, ролики створені для забезпечення потреб дітей у кризових ситуаціях.