Previous Next

Валерій Головко ввійшов до п’ятірки найефективніших голів облдержадміністрацій

Надрукувати

На 5-му місці з-поміж 17 голів ОДА, чию діяльність оцінювали, опинився голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко.

 Видання "Апостроф" опублікувало рейтинг керівників ОДА, в якому експерти аналізували їхні досягнення за 9 місяців 2018 року.

Основу методології складають три базові компоненти: виконання та звітування про реалізацію Стратегії розвитку регіонів; виконання обласного бюджету; комунікаційна політика і медіа-активність. Максимальний бал за кожну складову рейтингу – 10 балів. У разі відсутності на сайті інформації про виконання програми – 0 балів. Середній бал трьох компонентів аналізу є балом, що визначає місце керівника ОДА у рейтингу. До аналізу були взяті голови ОДА, які перебувають на посаді не менше, ніж півроку. Таких губернаторів на сьогоднішній день - 17.

Очільник Полтавської ОДА Валерій Головко зайняв 5 місце у рейтингу найефективніших губернаторів. Його загальний бал — 5. Комунікаційна політика і медіа-активність склала 8,8 балів — це один із найвищих показників серед усієї 10-ки очільників областей.

Перше місце в рейтингу посіла голова Харківської ОДА Юлія Світлична (загальний бал 5,4). Друге - голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко (загальний бал 5,2). На третьому місці голова Сумської ОДА Микола Клочко (загальний бал (5,1). 4 місце в рейтингу посів голова Запорізької ОДА — Костянтин Бриль (загальний бал — 5,)

За цим рейтингом визначили не тільки ефективність діяльності голів обласних адміністрацій, а й дотримання ними основних задач у відповідності до програм та потреб жителів.

— Будь-який рейтинг — це оцінка роботи нашої команди. І я зараз не тільки про департаменти адміністрації. Є повне взаєморозуміння з обласними депутатами, головами ОТГ, очільниками міст та районів. І кожен робить свій внесок у розвиток Полтавщини, — розповів Валерій Головко.

Нагадаємо, Валерій Головко очолив Полтавську ОДА у грудні 2014 року. Він працює на посаді найдовше серед всіх голів Полтавської ОДА.