Previous Next

Полтавців запрошують на дискусію щодо майбутнього області

Надрукувати

Із 8 по 10 лютого 2019р. на базі ДОЦ «Миргородський» (с. Олефірівка, Миргородський р-н)відбудеться триденна інтелектуальна дискусія на тему «Прогресивні способи громадянської солідарності на Полтавщині».

Учасниками дискусії можуть стати активні полтавці, незалежно від віку, статі, посад, статків, політичних позицій, ґендерів, релігійних уподобань, мови, національності, культури, звичаїв і соціального статусу.

Запрошуються до участі громадянські активісти, експерти, освітяни, науковці, працівники культури, полтавські політики і політологи, студенти, депутати місцевих рад, журналісти, посадові особи органів державної влади й місцевого самоврядування та усі прогресивні громадян.

Дискусія відбувається у рамках проекту VIII «Зимова Студреспубліка» за підтримки управлінь у справах сім`ї, молоді та спорту Виконавчого комітету Полтавської міської ради та Полтавської облдержадміністрації.

Зареєструватися можна до 3 лютого включно за посиланням http://online.studrespublika.com/. Відберуть 40 учасників.

За додатковою інформацією звертатися до менеджерки проекту Руслани Писаренко: 066 313 80 31, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..