Previous Next

Максим Калінін відвідав Центр соціальної активності, лікарню й пункти незламності в Шишацькій громаді

Надрукувати

Заступник начальника Полтавської ОВА Максим Калінін із робочою поїздкою побував у Шишацькій громаді. Зокрема оглянув Центр соціальної активності.

Нині заклад працює за кількома напрямами. Тут жителі громади можуть отримати лікувальні й оздоровчо-реабілітаційні послуги, відвідати перукаря. 

«Поспілкувалися з людьми, які приїхали з ближніх сіл. Говорять, що раніше, щоб зробити крапельницю, масаж, пройти фізпроцедури, треба було їхати в Шишаки. Це набагато далі. Нині ж послугами центру задоволені. Також тут працює кімната допомоги постраждалим від домашнього насильства, гуманітарний хаб для ВПО», – зазначив Максим Калінін. 

Також він разом із головою громади Олександром Туткою ознайомилися з роботою Шишацької лікарні планового лікування.

«Стаціонар закладу розрахований на 60 ліжок, є поліклінічне відділення. Лікарня надає послуги пацієнтам з усієї Шишацької громади. В укритті медзакладу облаштували опікові палати, резервну операційну, маніпуляційну, пологову зали. Наразі є проблема з вентиляцією. Але нині ми над цим працюємо» , – зауважив Олександр Тутка. 

Оглянули також два пункти незламності – в селі Михайлики, на базі місцевої пожежної охорони, та в Шишацькій селищній раді. Прихистки забезпечені всім необхідним, готові приймати людей у разі потреби. Загалом їх у Шишацькій громаді – 13. Пункти продовжують виконувати своє призначення.