Previous Next

Олексій Бруслик відвідав у Полтаві пункт рекрутингу до «Гвардії наступу»

Надрукувати

Триває національна кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Охочі служити у восьми бригадах Нацгвардії, Нацполіції та Державної прикордонної служби записуються у нові підрозділи.

Заступник начальника Полтавської ОВА Олексій Бруслик та голова Полтавської РВА Дмитро Романов відвідали полтавський пункт рекрутингу, розгорнутий на базі ЦНАПу в Полтаві.

Основу підрозділів уже сформовано – це офіцери та солдати з бойовим досвідом, які вже проявили себе на різних ділянках фронту. Доукомплектація бригад відбувається винятково з добровольців.

«Головна ідея кампанії – добровільний рекрутинг вмотивованих громадян, які готові виконувати обов’язок по захисту держави та її територіальної цілісності, – говорить Олексій Бруслик. – Підрозділи, які формуються, – штурмові. Всі, хто запишуться до складу бригад, проходитимуть спеціальний вишкіл, отримають екіпірування за сучасними зразками, гідні умови служби. Основа бригад уже сформована – це офіцери й солдати з бойовим досвідом. До них приєднаються вмотивовані добровольці. І це буде синергія обміну досвідом і спільного залагодження».

У ЦНАПі рекрутери консультують відвідувачів, розповідають про умови проходження служби, етапи відбору. Після заявки – обов’язкова медкомісія, перевірка боєготовності. Потім – 3 місяці навчання.

Заявку на вступ можна оформити і онлайн (https://storm.mvs.gov.ua/).

На офлайн-консультацію в області слід звертатися за адресами:

Полтава, вул. Соборності, 36;

Кременчук, вул. Покровська, 14;

Миргород, вул. Гоголя, 171/1;

Лубни, просп. Володимирський, 23;

Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40;

Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2.