Previous Next

Світлана Лоскот: «Працюємо для людей, тому їхня думка для нас важлива»

Надрукувати

На автовокзалі в Полтаві працівники управління інфраструктури ОВА провели моніторинг якості здійснення пасажирських перевезень на обласних маршрутах. Зокрема, запитали пасажирів про їхнє бачення щодо покращення роботи перевізників. 

«Працюємо для людей, тому їхня думка для нас важлива. Поцікавилися у пасажирів, чи задоволені вони роботою водіїв, станом транспортних засобів, маршрутами, що варто покращити в роботі перевізників. Усі зауваження будемо враховувати в подальшій роботі», – сказала начальник управління інфраструктури ОВА Світлана Лоскот. 

Серед людей, з якими працівники поспілкувалися на автовокзалі, нарікань на роботу перевізників не було. Катерина Єніна з донькою очікують автобус, який курсує до Зінькова.

«Проживаємо в Опішні, зараз повертаємося додому. Їздимо не часто, але зауважень до роботи транспорту не було, – розповіла пасажирка Катерина Єніна. – Іноді буває, що відміняють рейс, то телефонували на автостанцію, завжди все розкажуть».

Лідія Мирошник їде в село Циганське. Очікує свого автобуса.

«У транспорті чисто, тепло, можу цим рейсом дістатися до свого села. Роботою перевізника задоволена», – розповіла Лідія Мирошник.

Працівники управління й надалі продовжуватимуть здійснювати відповідний моніторинг щодо якості надання послуг перевізниками.