Мала приватизація в Божківському

Надрукувати

30 січня 2023 року начальник Регіонального відділення Ірина Смірнова провела робочу зустріч на об’єкті малої приватизації – громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, загальною площею 860,5 м², в селі Божківське Полтавського району.

До зустрічі долучилися – голова Новоселівської сільської ради - Євген Бова, заступник сільського голови - Наталія Базавлук та депутат с. Божківське - Наталія Плиска.

Занедбана будівля активу розташовується в центрі села та не використовується з 1999 року. До складу входять: казарма, 4 вольєри, службова будівля кінологів та інше нерухоме майно. Перевагою також є наявність інженерних комунікацій – водопостачання, водовідведення, електропостачання та пічне опалення. Актив не перебуває в оренді.

Даний об’єкт гідний уваги інвесторів та бізнесменів, адже його можна використати для відкриття та реорганізації будь-якого виду бізнесу. Приватизація даного активу буде сприяти економічному розвитку регіону та створенню нових робочих місць, що є надважливим в умовах військового стану.

Аукціон без умов відбудеться 03 лютого 2023 року.

Стартова ціна лоту 74 000 грн.

Заявки на участь та цінові пропозиції приймаються до 02 лютого включно.

Детальна інформація про об’єкт - http://surl.li/ekyin