Вітаємо Володимира Голуба з почесною відзнакою – орденом «За заслуги» II ступеня

Надрукувати

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації щиро вітає голову Громадської ради при Полтавській обласній державній адміністрації Володимира Семеновича Голуба з високою нагородою – орденом «За заслуги» II ступеня. Указ про нагородження цього шанованого громадського діяча з нагоди Дня Соборності України оприлюднено на сайті Глави Держави. Вклад Володимира Семеновича вже відзначали державною нагородою – орденом «За заслуги» III ступеня (2009 р.).

Чималий внесок Володимира Голуба у розвиток громадянського суспільства на Полтавщині загальновизнаний. Учетверте (з 2010 року) Володимир Семенович обраний головою Громадської ради при Полтавській обласній державній адміністрації.

Активну громадську діяльність він розпочав водночас із народженням молодої Української держави у 1991 році, очоливши Полтавський міський громадсько-політичний та культурний центр та Клуб виборців м. Полтава. Був координатором блоку демократичних сил Полтавської області, заступником голови Полтавської обласної та міської громадської організації «Злагода», головою Полтавської обласної благодійної організації «Допоможемо дітям».

Щиро вітаємо Володимира Семеновича з високою нагородою та зичимо успіхів на ниві громадської роботи та міцного здоровʼя!